Vi lanserer «Cozy Agra» med fokus på spill og sosialt samvær

Det har vært en fantastisk sommer, og vi har virkelig nøt fordelene med vår nye terrasse. Vi er mye glade over alle ni gjester som har tilbrakt er tid her hos oss, og til dere som har gitt oss mye gode tilbakemeldinger. Fremfor alt er det morsomt å se hvor mange studenter som har valgt å sitte her hos oss på dagene for å studere. Det gjør oss til å føle at vi bidrar med noe verdifullt. Nå har vi tatt deres tilbakemelding til oss og vil til å utvikle vårt konsept enda litt mer. Vi vil i løpet av høsten invitere til spill kvelder med oss her på Agra.

«Cozy Agra» – Kvelder for spill og sosialt samvær
Vi har allerede planlagt å ha spill kveldene i salongen vår. Det er allerede vakre og komfortable sofaer der å sitte i, TV for bakgrunnsstøy og en koselig belysning. Det eneste vi bør investere i nå er en eller to sofabord som et supplement for å skape flere sitteplasser. Tanken er at vi skal være klar til å starte med disse kveldene i begynnelsen av september. I kveld skal jeg gå ut på nettet og lete etter møbler på www.trademax.no og se om det er mulig å bestille nå.

Vi vil også gi rabatterte priser for studenter som kan vise opp sin studentkort. Det vil bli en hylle hvor vi skal sørge for å fylle opp med noen forskjellige spill, som for eksempel spillkort, domino, Trivial Pursuit, The lost diamant, Othello, etc også. Hvis noen har spill du ønsker å selge, er vi glade for forslag! Vi tenkte på å sette opp en dart bord på veggen og kanskje organisere små morsomme konkurranser også, hva synes dere om det?

Når det gjelder mat har vi utviklet et forslag på forskjellige kaker og paier som vi vil betjene med. Vi skal prøve å holde det enkelt og rimelig. Så her tenkte vi i utgangspunktet:

  • Sjokoladekake med krem, NOK 30.
  • Amerikansk sjokoladekaka, NOK 25
  • Eplepai med vanilje saus, NOK 30.
  • Budapest Bakverk, NOK 25.
  • Sjokoladebolle / Araksbolle, NOK 20
  • Bun med rosiner, NOK 15
  • Bløtkake NOK, 30
american cookie

Amerikansk sjokoladekaka, NOK 25

Studenter som kan vise sine studentkort får fem kroner rabatt per bakverk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.