Vår meny

Restaurant Agra har store ambisjoner for den maten vi tilbyr til en hver tid. Derfor passer vi på å skifte ut menyen med jevne mellomrom.

På vår restaurant vil du alltid finne flere utsøkte alternativer når du skal spise. Vi tror på noen enkle prinsipper som vi mener er avgjørende for å skape suksess.

3

Asiatisk fusion
Vi elsker asiatisk mat på Restaurant Agra. Våre prinsipper handler om å sørge for mat som er like god som i Asia. Derfor har vi ansatt kokker som har jobbet med disse matkulturene gjennom hele livet. På menyen finner man både thailandsk, kinesisk, japansk og indisk mat. Vi er opptatt av variasjon, og tilbyr flere retter fra alle disse landene. I tillegg så har vi gode drikkevarer som komplementerer alle de ulike rettene.

Sesongbasert
Menyen er sesongbasert, og endres flere ganger i året. Dette gjør vi fordi vi ønsker å gi kundene enda mer valgfrihet. I tillegg så er noen matvarer rett og slett bedre på enkelte tider av året. Hos oss er vi fast bestemt på å bare servere det aller beste til en hver tid. Derfor skifter vi ut alternativene slik at vi alltid holder et høyt nivå.

Menyen settes sammen av våre erfarne kokker. Disse menneskene har lang erfaring i flere forskjellige matkulturer. De er dedikert i sitt yrke, og opptatt av å gi en autentisk gastronomisk opplevelse av asiatisk mat. Derfor sørger det for at menyen reflekterer det man får på en restaurant i Asia. Mange vil til og med hevde at vår mat er enda bedre enn den man finner i østen. Dette kommer av at kokkene hele tiden forsøker å forbedre små detaljer ved mat. På denne måten er vi stadig i utvikling når det gjelder matkvalitet. Perfeksjonisme er et nøkkelord når menyen til Restaurant Agra endres.