Thailandsk kulturdag på Restaurant Agra

I går arrangerte vi thailandsk kulturdag på restauranten. Dette ble en svært god dag med mange fantastiske kulturinnslag og utsøkt mat.

Det kommer nok ikke som en overraskelse at thailandsk mat stod på menyen under arrangementet. I tillegg fikk gjestene oppleve mange spennende innslag.

Nydelig meny
Det ble servert en tre-retters middag med det beste fra det thailandske kjøkkenet. De fremmøtte var svært fornøyde med maten som for anledningen var tilberedt av en innleid mesterkokk. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger på dette tiltaket etter at maten var spist. Det er hyggelig når folk setter pris på at vi satser ekstra mye på et arrangement. Maten var en viktig del av den totale opplevelsen for alle de som kom innom denne dagen.

Musikk og dans
Etter middag ble det underholdning fra flere thailandske musikere og dansere. Stemningen var på topp, og publikum fikk seg en helt unikt opplevelse. Det er ikke ofte at man får se denne typen thailandsk underholdning i Norge. I Bergen har denne typen begivenheter tidligere vært en stor mangelvare.

Det store oppmøtet lover godt for den videre satsingen på asiatisk kultur. Med så mange interesserte gjester så er vi nødt til å få til flere lignende arrangementer. Det neste på programmet blir antakeligvis noe innenfor indisk kultur. Her finnes det utrolig mange muligheter til å gi bergenserne underholdning de aldri har sett maken til. Kombinasjonen av god mat og god underholdning er en uslåelig kombinasjon som aldri går av moten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *