Omtale i internasjonal presse

På torsdag hadde vi besøk av fotografer fra et stort internasjonalt matmagasin. De tok bilder av restauranten til en større artikkel.

Det er ikke lett å få internasjonal oppmerksomhet når man har en restaurant som er lokalisert i Bergen. Derfor er det utrolig gledelig at vi likevel blir lagt merke til i utlandet.

Fortsatt hemmelig
Magasinet som skal skrive om oss har enda ikke gått ut med noe informasjon om saken. Derfor ser vi oss nødt til å ikke si noe mer om dem på nåværende tidspunkt. Vi har inngått en avtale om at vi avventer saken til de gir oss tilbakemelding. Det vi vet er uansett at vi kommer til å få mye og god omtale. I tillegg kommer mennesker i flere land til å kunne se nærmere på restauranten vår. Dette betyr selvsagt utrolig mye for et lite spisested som vårt. Troen på vår Michelin-satsing blir bare større når andre aktører legger merke til oss.

Nye muligheter
Et slikt oppdrag kan også gi oss flere muligheter i fremtiden. Drømmen er selvsagt at mange av de som leser saken får lyst til å spise hos oss. Vi sier aldri nei til å få gjester fra utlandet på vår restaurant. Det er bare ekstra inspirerende å ha kontakt med en slik kundegruppe. De som leser magasinet er for det meste mateksperter og folk i restaurantbransjen.

Restaurant Agra er glad for at vi får nok en mulighet til å sette oss selv på kartet. Derfor har vi vært svært samarbeidsvillige i forbindelse med dette oppslaget. Vi er alltid positive til medier som tar kontakt, og har spørsmål om vår virksomhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.