Om restauranten

Restaurant Agra har akkurat åpnet dørene for besøkende. Vi er et helt nytt og unikt spisested som er lokalisert i Bergen sentrum.

Restauranten har lenge vært en drøm for initiativtakerne. De har gjennom mange år jobbet hardt med å få realisert prosjektet.

1

Startet av familien Wang
Det er familien Wang som står bak denne nye gourmetrestauranten. De begynte å planlegge spisestedet allerede i 2009. Det har imidlertid tatt litt tid før alt er blitt klart til åpning av restauranten. Årsaken til dette er først og fremst at de ønsket å finne det perfekte lokalet. Disse menneskene er perfeksjonister som ikke gir seg før de får det akkurat som de selv vil. Når de endelig fant det de var på jakt etter gikk det ikke lang tid før det ble fremgang med planene.

Et flerkulturelt miljø
I dag har restauranten 15 ansatte fra 9 forskjellige land. Dette sier litt om det spennende flerkulturelle miljøet som finnes på Restaurant Agra. De ansatte har svært høy kompetanse på sine respektive spesialfelt. Dette gjør at det er en dynamisk og god stemning hver gang noe skjer på restauranten. Folk vet hva de skal gjøre, og hvordan de kan ordne ting på en best mulig måte. De ansatte har mange forskjellig synspunkter, og bidrar til å gjøre hverandre bedre. Faglig utveksling er viktig for hvordan restauranten drives i dag.

Restaurant Agra har et klart mål om å levere den beste maten i hele Bergen. Dette er noe som alle fokuserer på hver eneste dag. Alle som jobber ved vårt spisested er svært dedikert i sitt arbeid. Perfeksjonismen på Restaurant Agra eier faktisk ingen grenser. Dette er også det som gjør at vi er i stand til å levere et så godt produkt til kundene.