Nytt bad på Restaurant Agra

baderomSanitæranlegget på restauranten har lenge vært et stort problem. Nå har vi endelig fått renovert badet slik at gjestene får en mye bedre opplevelse.

Det er ikke alt som er perfekt når man overtar en gammel bygning. Derfor har vi vært nødt til å bruke litt tid på oppussingen av Restaurant Agra. Et nytt baderom var det siste vi manglet for å gi gjestene et optimalt lokale.

Vakkert design
Badet er bygget i klassisk italiensk stil. Dette gjør at gjestene får følelsen av eksklusivitet når de benytter seg at toalettet. Her er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene. De fleste av innkjøpene har vi gjort gjennom nettbutikken Bygghjemme (http://www.bygghjemme.no/baderom/). Her fant vi det meste av det vi trengte for å pusse opp badet. Det var svært enkelt å bestille alt på nett, og få tingene levert på døren. Da slapp vi kaste bort verdifull tid på å hente alt selv. Slike små ting har mye å si når man er travelt opptatt med å drive en restaurant.

Gode tilbakemeldinger
Kundene har allerede gitt oss mange gode tilbakemeldinger på resultatet. Det er svært gledelig at vi stadig klarer å gjøre ting litt bedre. Siden dette er unnagjort så har vi enda mer tid til å fokusere på maten fremover. Vi vil derfor forsøke å finne flere gode retter som vi kan sette på menyen. Gjestene vil få glede av dette i form av økt valgfrihet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.