Nå er terrassen åpen!

For de av dere som har vært forbi, har du kanskje allerede nytet en kaffe på vår nye fine uteservering. For resten av dere kan vi ikke si annet enn at du bare nødt til å komme forbi og ta en kaffe. Det er veldig koselig, og vi allerede har mange faste kunder som kommer hit og sitte ute på baksiden og gjennomføre sine studier fra den bærbare datamaskinen. Det er virkelig morsomt å se hvor mange som liker det 🙂

Et par små ting igjen bare
Det meste av uteserveringen er allerede klart, og jeg tror ikke noen andre enn meg selv ser at det fortsatt er noen små ting som må ryddes opp for at det skal være så som så perfekt som jeg vil ha det. I stort sett så jeg tror vi trenger litt mer liv der ute. Har hatt det litt vanskelig med inspirasjon i det siste, men det er nok fordi det er sommer.. Jeg har hatt lite annen prioritering kan man si 🙂 I går, vær jeg ut på nettet igjen og sjekket på litt hjemmeinnredning og fant noen ny inspirasjon at reflektere over.

Etter å ha tenkt en stund så har jeg satt sammen en liten handleliste. De fleste ting fant jeg på Chilli, men noen ting må jeg selvsagt kjøpe på annet sted.

  • Lyslykter
  • Kranser
  • Stearinlys
  • Store grønne potteplanter
  • Voksduk
  • Varme tepper
  • Askebegre

Ska ut og praksis-kjøre som en veileder i helgen
For å fullstendig endre emne nå såå har jeg begynt å hjelpe min brors datter å ta førerkortet. Jeg har tatt et kurs slik at jeg kan være hennes veileder og denne helgen skal vi ut og kjøre for første gang. Hun har heldigvis vært og kjørt noen leksjoner på kjøreskole også, så hun vet det grunnleggende om bilen og om trafikkregulering. Vi får se hvordan dette vil ende, ha ha. Det var så mange år siden jeg selv tok min lisens og jeg husker ikke engang alle skilter og regler for meg selv.

Men vi må lære av hverandre tror jeg. Hun leser og studerer teorien nå, så hun må være den kunnige der så at jeg kan til å lære henne hvordan man skal håndtere bilen i stedet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.