Nå åpner vi snart en ny uteservering

Nå har sommeren endelig nådd oss her i Bergen, og vi har hatt mange varme og vakre sommerdager de siste ukene. Juni har absolutt vist seg fra sin beste side for oss. Nå er vi glade for å informere dere kunder att vi jobber med att få en ny utendørs servering her i løpet av juli måned. Så hang der, noe virkelig fancy venter rundt hjørnet!

En klassisk gresk paviljong
Vi har tenkt på hvordan vi best kan gjøre for å gi gjestene muligheten til å sitte ute og spise. De av dere som har vært her vet at restauranten er litt vanskelig plassert siden vi er ganske nær et veikryss. Men nå har vi snakket med eieren som vi leier lokalene fra og vi vil bygge ut slik at vi kan sette opp en paviljong på baksiden av huset i stedet. Vi vil derfor innlede en ny vei rett ut fra restauranten, som fører deg til Agras nye uteservering.

Det begynte faktisk med att Arvid hadde vært ute på nettet og så på møbler på trademax.no da han så denne vakre paviljongen. Han tenkte ”Denne må vi ha til Agra.” Sagt og gjort så kjøpte vi et allerede forrige uke, og har montert den på baksiden av huset.

Jeg syns at den føles klassisk gresk i sin utforming, men vi vil selvfølgelig også arranger med innredning, slik at du virkelig får følelsen av å være i Hellas. Jeg kan allerede forestille meg hvor fint det vil være på kveldstid her litt senere i sommer, når det er fortsatt varmt ute – men så mørkt at du begynner å tenne lys.

Nytt på menyen
Før sommer har vi en ny meny. Vi har jobbet hardt for å bruke fisk som vi har mest av her i fjellene og kombinere det med mange tradisjonelle norske grønnsaker. Vårt mål er fortsatt at vi skal levere den beste maten i hele Bergen, og jeg tror vi vil få mange bli overrasket av våre nye fiskeretter . Du må komme og prøve den!

Inntil vi møtes så ønsker vi dere alle en fin sommer, og vi håper å se deg her hos oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.