Kontakt oss

Restaurant Agra er opptatt av å komme i kontakt med kundene på flere måter. Derfor er vi tilgjengelig både i restauranten og på telefon.

Om du ønsker å bestille bord hos oss så kan du gjøre dette enkelt over telefon. Vi svarer alltid på din henvendelse umiddelbart.

Ring oss!
Det er bare å ringe oss om du lurer på noe om driften eller vil bestille bord. Vi hjelper deg med alt det du måtte lure på om oss. Det er mulig å ringe helt fra vi åpner til vi stenger for kvelden. I tillegg er vi svært positive til besøk i restauranten. Om du ikke skal spise så må du likevel føle deg fri til å komme innom oss. Vi slår gjerne av en prat, og gir deg ytterligere informasjon om hva vi tilbyr på Restaurant Agra.

Etterhvert kommer vi til å opprette en Facebook-side der det vil være mulig å følge med på ting som skjer. Her er vi også åpne for kontakt gjennom private meldinger eller innlegg på veggen. Det er også mulig å sende oss en e-post om du ønsker å benytte deg av denne kanalen. Vi sjekker ofte om vi har fått noen nye meldinger, og svarer så raskt vi har mulighet til dette.