Fullbooket restaurant i to uker

De neste to ukene har vi fullbooket hver eneste dag. Dette er en skikkelig opptur etter å bare ha vært i drift en kort periode.

Det var ingen på restauranten som hadde trodd at etterspørselen skulle være så stor med en gang. Interessen for tiden er så stor at vi nesten ikke tror det.

Stadig lenger ventetid
Det er nå fullbooket i to uker frem i tid, og svært mange bestillinger også etter dette tidspunktet. Derfor er det mye som tyder på at trenden bare kommer til å fortsette. Restaurant Agra er i ferd med å få status som byens mest eksklusive restaurant. Dette er en posisjon som vi har tenkt å ta vare på, og kjempe for å opprettholde. Kundene skal vite at de ikke kommer til å bli skuffet når det kommer til vårt spisested. Vi jobber veldig hardt for at hver enkelt gjest skal ha en positiv opplevelse av besøket. Suksessen gjør bare at vi tar ting enda mer alvorlig enn tidligere.

Utrolig prestasjon
Det som gjør dette skikkelig stort er at vi i hovedsak er en asiatisk restaurant. Det er vanskelig å komme på noe annet tilsvarende spisested i Norge som noen gang har vært så populært. Dette sier mye om hvor mye våre ansatte står på hver eneste dag. De er høy kvalifiserte fagpersoner som virkelig kan både mat og drikke. I tillegg yter de helt fantastisk service til alle som kommer innom for å få en matbit. Dette fortjener de utrolig mye ros for!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.