Første innlegg

Da var det endelig klart for det første innlegget på denne bloggen. Vi på Restaurant Agra gleder oss til å dele alt fra vår hverdag med leserne.

Det skjer mye nytt hos oss for tiden. Forhåpentligvis får vi god tid til å omtale alt med både tekst og bilder.

God åpning
Etter åpningen har vi opplevd svært gode besøkstall gjennom hele åpningstiden. Det er tydelig at bergenserne lenge har ønsket seg et nytt mattilbud. Vi er svært glade for at det ser ut som de har omfavnet oss i denne sammenhengen. Det er alltid bra med en god start når man har investert så mye tid og penger i et prosjekt. Alle krysser fingrene for at trenden skal fortsette i tiden fremover. Dette motiverer oss bare til å gjøre en enda bedre jobb for kundene.

Stort engasjement
De ansatte har vist stort engasjement rundt den nye nettsiden. Flere har allerede meldt seg frivillig til å være skribenter på bloggen. De har aldri gjort dette før, og er derfor litt usikre på hvordan de skal legg opp postene. Dette håper vi at skal gå seg til innen kort tid. Det er tross alt ikke så altfor vanskelig å blogge.

Personlig stil bør uten tvil være viktigere enn perfekt skriftspråk. Det er identiteten vår vi vil presentere når vi skriver om det som skjer. Om leserne kan ha glede av å følge oss så er det svært hyggelig for alle som jobber på restauranten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *