En restaurant inredet i Feng Shui

Noe vi har lagt merke til i det siste er hvor mye de små tingene bety for helheten. Vi, de ansatte, gikk på en Feng Shui kurse i løpet av et par måneder siden, og etter det har vi jobbet internt for å dekorere vår restaurant i samsvar med interiørdesign-stilen fra Feng Shui.

Feng Shui for roligere matopplevelse
Det vi lærte om var mye om hvordan du oppretter stille rom for våre kunder. Hvordan man tenke på møbler, hvordan vinden påvirker energier og hvordan du kan tenke på innredningen for å fjerne stresse.

Nå har jeg og Mette-Marit fått sammen en liste over hjemmeinnredning som vi bør handle i fra chilli.no. Vi har valgt ut et tema av farger, hvor vi har valgt blå og grønne detaljer. Det er to farger som vi tror skaper ro. Så vi kommer til å dekorere en blå og en grønn del av restauranten. Den grønne vil bli brukt mer for lunsj tider og den blå skal være mer for a la carte.

Hva betyr det egentlig Feng Shui?
Feng shui er i utgangspunktet en kinesisk pseudo-vitenskapen om hvordan mennesker, dyr og planter er påvirket av naturen. Du snakker ofte om de fem elementene og tanker og qi, noe som kan oversette til «livskraft».

Det er en stor vekt på energi flyten . De tror at det er en flyt av energi som hele tiden dreier seg om oss mennesker, men også i ting og steder. Denne energien påvirker oss på forskjellige måter, og når du tenker på feng shui i interiør så handler det om å forbedre denne energi flyten og skape harmoni.

Denne energien påvirker alt. Hvordan vi føler, hva vi gidder og hvordan vi forholder oss til mennesker, dyr og ting rundt oss. Ved å praktisere Feng Shui kan vi gjøre bruk av elementene for å påvirke energi og skape bedre forutsetninger for vår helse, vår styrke og våre relasjoner.

Så neste gang du kommer til oss kan du føle deg trygg i at vi har skapt rom som vil gi deg god energi, god qi og harmoni. Her skal du bare være i stand til å slappe av og være deg selv og spise godt, og vi vil gjøre resten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *