Drømmen om Michelin-guiden

Restaurant Agra satser allerede friskt mot å komme med i neste års Michelin-guide. Vi ønsker å bli det første norske spisestedet som umiddelbart får tre stjerner.

Mange vil hevde at vi er naive idealister som ikke forstår hvordan verden fungerer. Dette motiverer oss bare mer til å vise hva vi er gode for.

Ledelsen har hatt et svært høyt ambisjonsnivå fra første dag. Dette har allerede gitt store resultater i form av mange besøkende, og positive anmeldelser i avisene. Vi mener at det er viktig å ha noen svært høye mål å strekke seg etter. Tre stjerner i Michelin-guiden er således vårt aller største og viktigste mål. Det er ingen som blir lei seg om vi ikke klarer det allerede nå, men vi kommer ikke til å gi oss før vi klarer det. Når man har satt seg et mål så er det viktig å stå på helt til man er i mål. På Restaurant Agra så gir vi oss aldri før vi føler at det vi gjør er helt perfekt.

Det er forsatt lenge til neste år, og det blir derfor lang ventetid før vi får et svar. Hver dag arbeider vi med å forbedre maten og rutinene for å øke våre egne sjanser. For å lykkes i denne guideboken så er det helt avgjørende at både mat og service holder et høyt nivå. Det er altså ikke bare det gastronomiske som er avgjørende for å få stjerner. Her er vi nødt til å ta oss skikkelig sammen for å gi kundene det perfekte totalinntrykket. Dette er den eneste veien som kan føre oss frem til tre stjerner i Michelin-guiden.

Det blir et skikkelig spennende år der vi kommer til å presse hverandre hver eneste dag. Alle som er ansatt på Restaurant Agra har et eget ansvar for å løfte nivået til nye høyder. Dette er noe ledelsen kontinuerlig fokuserer på å implementere som del av bedriftskulturen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.