Bollywood-kveld på restauranten

I dag er det klart for Bollywood-kveld på Restaurant Agra. Vi håper at så mange som mulig tar turen innom for å få oppleve indisk kultur på nært hold.

Vi har alltid hatt et spesielt fokus på indisk mat hos oss. Nå kan du også oppleve ekte indisk kultur i kombinasjon med et godt måltid.

Den beste maten
Som vanlig kommer vi til å servere den beste indiske maten fra vår berømte meny. Denne kvelden blir det spesialtilbud på ulike retter som vi anbefaler. Forhåpentligvis vil dette lokke mange bergensere til å ta turen innom. Vi er helt avhengige av gode besøkstall for å arrangere denne typen kvelder hos oss. Maten er vår fremste attraksjon, og uten tvil bedre enn all annen indisk mat som kan kjøpes i Norge.

Ekte Bollywood-stemning
Vi tar sikte på å vise minst en film på storskjerm i løpet av kvelden. I tillegg har vi leid inn dansere som tidligere har vært med i flere Bollywood-produksjoner. Disse kommer helt fra India, og blir et helt unikt innslag på scenen. Vi garanterer at det blir underholdning av svært høy klasse fra start til slutt. Det blir spennende å se hvor mange fra det indiske miljøet som dukker opp i kveld. Vi håper at både indiske nordmenn og andre bergensere velger å ta turen innom oss.

Vi gleder oss virkelig til å ta imot mange gjester i kveld. De som kommer vil få både kulturinnslag og mat som de sent vil glemme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.