Aktuelt nå i høst

Vi har startet med Cozy Agra som har vist seg å være et verdsatt konsept, kanskje særlig blant studenter. Jeg vil ikke si at vi er helt full lastet her på kveldene, men det er gøy å se at vi har engasjert så mange nye kunder til å komme her på våre kvelder. Til er nye kunder ønsker vi virkelig å si: Velkommen til oss!

Vennlig ha overbærenhet med litt fornyelse nå
Akkurat i tide til høsten bestemte vi oss for å ta tak i vårt baderom og renovere den. Det må bli friskere, og kanskje fremfor alt romslige også – slik at våre gjester med funksjonshemninger kan bruke vårt felles toalett uten problemer. I dag er det ganske smalt i døren, og hvis du har en rullestol så er det litt komplisert å bruke toalettet og så vil vi åpenbart ikke har det i fremtiden.

Vi har bestilt fine nye baderomsmøbler fra www.bygghjemme.no som skal leveres nå i uken, og vi har også ansatt en dyktig snekker til å komme hit og gjøre døren bredere. Så fortsatt må vi finne en ny dør som vil fungere for et bredere inngang også, men det finnes sikkert absolutt på bygghjemme det også. Jeg sjekket ikke så nøyaktig.

Gjesteopptredener
Noen kvelder her i fremtida har vi tatt ut noen live-band som vil underholde oss her på Agra Restaurant. Det vil være en blanding av forskjellige musikkstiler, og en stor variasjon blant artistene også. Vi fikk noen tips fra noen gjester som vi lyttet til. Vi finner at unge talenter skal til å bli markert og gis anledning til å komme til å nå ut med musikken sin. Hvordan skal dere ellers skape en base av fans?

Slik det ser ut nå, vil det bli noen selvskreven musikk, og noen dekk musikk. En av musikantene, Anne Lene, har gjort sine egne tolkninger av ABBA fast med reggae-stil i stedet. Hun får du bare ikke gå glipp av! Det er virkelig musikk du aldri har hørt før!

En annen idé er å lage en slags quiz-kvelder hvor artistene får spille musikk som gjestene må gjette artisten bak. Jeg sjekket på disse typen av kvelder før, og de har en tendens til å bli svært populære!

Sjekk ut denne videoen. Hvor mange rett får du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.